REINIGEN | HYDRATEREN | REVITALISER | ACNE

Gezichtsbehandelingen

Standaard of Kleine &
Acne Behandelingen

Geniet van een verkwikkende gezichtsbehandeling die je huid reinigt, hydrateert en verjongt. Onze standaard gezichtsbehandeling is perfect voor het onderhouden van een gezonde huid en het tegengaan van vroegtijdige veroudering.

Heb je weinig tijd maar wil je toch even ontspannen en jouw huid een oppepper geven? Kies dan voor onze kleine gezichtsbehandeling, een snelle en effectieve manier om je huid te verzorgen en te revitaliseren.

Voor degenen die worstelen met acne bieden wij speciale behandelingen die gericht zijn op het reinigen en kalmeren van je huid, het verminderen van ontstekingen en het voorkomen van toekomstige uitbraken. Laat ons ervaren team je helpen om weer een stralende, acne-vrije huid te krijgen.

TARIEVENLIJST GEZICHT & ACNE

STANDAARD BEHANDELING

We behandelen het hele gezicht

€45,00 | 75 min.

KLEINE BEHANDELING

We behandelen een gedeelte

€29,50 | 30 min.

ACNE BEHANDELING

Acne specifieke aanpak naar aanleiding van analyse.

v/a €36,00 | 45 min.

Onze Online Agenda

Plan gemakkelijk uw afspraak

Plan snel en gemakkelijk je afspraak in via onze handige afspraak tool op onze website. Liever persoonlijk contact of advies? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 043-363 7142. Ons vriendelijke team staat klaar om je te helpen en alle vragen te beantwoorden.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Schoonheidssalon Sandy in Maastricht!

Met vriendelijke groet,
Het team van Schoonheidssalon Sandy.