‘De beste versie van de huid creëren we samen’

Image Skincare Huidscan

Facials & Peelings

Huid Scan

We bieden een geavanceerde huidanalyse met behulp van het innovatieve Lightskin scanapparaat van Image Skincare. Deze pijnloze en snelle procedure stelt ons in staat om je huid zorgvuldig te analyseren, waardoor we een diepgaand inzicht krijgen in jouw huidconditie en behoeften daarvan.

Met behulp van het Lightskin scanapparaat kunnen we verschillende aspecten van je huid evalueren, waaronder hydratatie, pigmentatie, textuur en gevoeligheid. Door deze gegevens nauwkeurig te analyseren, kunnen we een gepersonaliseerd behandelplan opstellen dat perfect is afgestemd op jouw individuele huidtype en -behoeften.

HUID SCAN & BEHANDELING

Image SkinCare huid verbetende behandeling inclusief een Lightskin scan van het gezicht.

€84,50 | 60 min.

HUID ANALYSE LOS

We maken een analyse van uw huid.

€29,50 | 20 min.

Facials

In onze facials staat het begrip ontspanning centraal en wordt je huid verrijkt met effectieve ingrediënten en ultiem verwend. Wel raden we aan van tevoren een huidanalyse te doen met onze Lightskin Scanapparaat, zodat je precies weet waar je huid op dat moment behoefte aan heeft. Hieronder vind je een selectie van onze ontspannen, doch effectieve facials.

Met behulp van het Lightskin scanapparaat kunnen we verschillende aspecten van uw huid evalueren en analyseren, waaronder hydratatie, pigmentatie, textuur en gevoeligheid. Door deze gegevens nauwkeurig te registreren, kunnen we een gepersonaliseerd behandelplan opstellen dat perfect is afgestemd op uw individuele huidtype en -behoeften.

Wat deze huidanalyse zo uniek maakt, is niet alleen de precisie en grondigheid ervan, maar ook het feit dat het snel en volledig pijnloos is. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over ongemak tijdens de procedure.

facials

TARIEVENLIJST FACIALS

ORMEDIC NOURISHING FACIAL

Deze facial is speciaal ontwikkeld om een geïrriteerde huid weer in balans te brengen. De producten bevatten biologische peptiden en antioxidanten die de weerstand van de huid verhogen. Vermindert direct roodhuid en irritatie. Je huid zal weer stralen.

€84 | 90 min.

CONTOURING FACIAL

Verstrakt en verbetert de stevigheid van de huid. De combinatie van plantstamcellen en peptiden herstellen de huid. Deze behandeling zorgt voor een direct liftend effect.

€84 | 90 min.

STEM CELL FACIAL

Deze facial vermindert pigmentaties, rimpels en fijne lijntjes. Werkzame ingrediënten zoals argireline en plantstamcellen herstellen de huid direct.

€84 | 75 min.

O2 LIFT

Deze luxe behandeling zorgt ervoor dat zuurstof, plantaardige stamcellen, peptide, plantaardige huidoplichters en een hoge concentratie enzymatische plantenextracten doordringen in de huid. Wil jij een stralende, frisse, jeugdige uitstraling, dan is deze behandeling iets voor jou!

€84 | 75 min.

ILLUMINATING FACIAL

Door de oplichtende ingrediënten in de producten wordt de huid geëgaliseerd en zullen pigmentvlekken en huidverkleuringen verminderen. Daarnaast kalmeert en hydrateert deze behandeling de huid.

€84 | 75 min.

BE CLEAR PURIFYING FACIAL

Met deze behandeling bestrijd je verschillende soorten acne door gebruik te maken van ontstekingsremmende ingrediënten en antibacteriële peptiden. Zeer doeltreffend bij actieve en ontstoken acne.

€74,50 | 60 min.

Peelings

Wil je liever een intensieve behandeling om huidproblemen effectief aan te pakken? Dit kan met onze intensieve peelings.

Tijdens een peeling wordt er op een geconcentreerde manier een dun laagje huid verwijderd waardoor oneffenheden, fijne rimpels en littekens minder zichtbaar worden. Door het hoge percentage werkzame stoffen worden ook diepere huidlagen bereikt.

Wil je je huid een intensieve behandeling geven om een huidprobleem effectief aan te pakken en snel huidverbetering te bewerkstelligen? Dat kan met onze intensieve peelings bij Schoonheidssalon Sandy in Maastricht.

Tijdens een peeling wordt op een gecontroleerde manier een dun laagje huid verwijderd, waardoor oneffenheden, fijne rimpels en lijntjes, acne of littekens minder zichtbaar worden. Dankzij het hoge percentage werkzame stoffen worden ook de diepere huidlagen bereikt, waardoor een versnelde werking optreedt en de huid snel en effectief verbetert.

Hieronder vind je onze meest populaire peelings:

IMAGE Skincare Lightening Lift Peel
Deze peeling is ideaal voor gevoelige huidtypes, omdat het organische ingrediënten bevat die de huid hydrateren, kalmeren en verjongen.
IMAGE Skincare Signature Lift Peel
Deze peeling is ontworpen om de huid op te helderen, te verstevigen en te vernieuwen met behulp van een mix van vitamine C, AHA’s en enzymen.
IMAGE Skincare Wrinkle Lift Peel

Deze peeling is speciaal geformuleerd om fijne lijntjes en rimpels te verminderen, terwijl de huid wordt verhelderd en verjongd.
Vraag je IMAGE Skincare Professional bij Schoonheidssalon Sandy voor het volledige aanbod en laat ons ervaren team je helpen bij het kiezen van de juiste peeling voor jouw specifieke huidbehoeften.

Maak vandaag nog een afspraak voor een intensieve peelingbehandeling en geniet van een stralende, gezonde huid!

TARIEVENLIJST PEELINGS

THE SIGNATUREN LIFT level 1

Deze peeling op basis van vitamine C, hualuronzuur en fruitenzymen zorgt voor directe cel vernieuwing en herstelt de natuurlijke balans van de huid. Deze I-PEEL verminderd roodheid, egaliseert en geeft een prachtige glow….zelfs na een behandeling. (Geschikt voor roodheden, couperose, rosasea en lichte acne)

€74,50 | 60 min.

LIGHTENING LIFT (forte) level 2

Door het gebruik van innovatieve en effectieve plantaardige ingrediënten ontstaat er verlichting op donkere huidverkleuringen. De combinatie van ingrediënten zorgt ervoor dat iedere vorm van hyperpigmentatie verminderd. De basis van aloe Vera kalmeert en hydrateert. (Geschikt voor huid met zonschade, hyperpigmentatie en roodheden)

€74,50 | 60 min.

WRINKEL LIFT level 2

I PEEL Wrinkel (forte) op basis van aloe vera met 30% of 45% glucolzuur en 1% retinol zorgt voor een intensieve peeling. De huid wordt geexfolieerd en oppervlakkige rimpels worden direct verminderd. Deze wrinkel lift zorgt voor een gladde, strakke egale en stralende huid. (Geschikt voor huid met huidveroudering, littekens, grove huidstructuur en zonschade)

€74,50 | 60 min.

ACNE LIFT level 2

Deze peeling biedt een combi van BHA (salicylzuur) en AHA (glucolzuur) Salicyl werkt remmend op talgklieren en zuivere de poriën. Glucolzuur zorgt voor exfoliatie van dode huidcellen en cel vernieuwing . Deze tweeledige werking zorgt voor een grondig gereinigde huid tot in de diepe huidlagen, waardoor er verbetering optreedt bij bestaande en nieuwe ontstekingen. (Geschikt voor huid met acne en onzuiverheid)

€74,50 | 60 min.

Onze Online Agenda

Plan gemakkelijk uw afspraak

Plan snel en gemakkelijk je afspraak in via onze handige afspraak tool op onze website. Liever persoonlijk contact of advies? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 043-363 7142. Ons vriendelijke team staat klaar om je te helpen en alle vragen te beantwoorden.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Schoonheidssalon Sandy in Maastricht!

Met vriendelijke groet,
Het team van Schoonheidssalon Sandy.