Verwen je Handen en Voeten | Manicure, Medische Pedicure en OPI Gellak voor de Perfecte Afwerking

Medische Pedicure

Manicure & Nagels

Professionele Manicure

Gun jezelf een moment van luxe en verwennerij met onze professionele manicure behandeling. Onze ervaren nagelstylisten zullen jouw nagels vakkundig verzorgen, vormgeven en polijsten, terwijl je handen worden verwend met een ontspannende massage. Kies uit een scala aan kleuren en afwerkingen om uw look compleet te maken en stap naar buiten met prachtig verzorgde nagels en handen.

Medische Pedicure

Voor optimale voetverzorging en comfort bieden we een medische pedicure behandelingen aan. Onze gespecialiseerde pedicures zullen zorgvuldig eelt verwijderen, nagels knippen en vormgeven, en eventuele problemen zoals likdoorns, ingegroeide teennagels en andere voetkwalen behandelen. Stap weer met een glimlach in uw schoenen en geniet van het gevoel van gezonde, verzorgde voeten.

Of je nu kiest voor een professionele manicure of een medische pedicure, bij Schoonheidssalon Sandy staan we garant voor hoogwaardige zorg en een ontspannende ervaring. Maak vandaag nog een afspraak en geef je handen en voeten de aandacht die ze verdienen!

TARIEVENLIJST VOETEN & HANDEN

MANICURE

€26,50 | 30 min.

MEDISCHE PEDICURE

€31,00 | 45 min.

PEDICURE & OPI GELLAK

€40,00 | 60 min.

lakken

Onze Online Agenda

Plan gemakkelijk uw afspraak

Plan snel en gemakkelijk je afspraak in via onze handige afspraak tool op onze website. Liever persoonlijk contact of advies? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 043-363 7142. Ons vriendelijke team staat klaar om je te helpen en alle vragen te beantwoorden.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Schoonheidssalon Sandy in Maastricht!

Met vriendelijke groet,
Het team van Schoonheidssalon Sandy.